Tilbagemeldinger fra ridelejrene

Hej allesammen.. Jeg håber at alle kom hele igennem anden og flæskestegen igår? Her i familien lykkedes det ganske udemærket :) En skøn aften i familiens skød med gode gaver og dejlig mad. Hvad mere kan man bede om?

Hertil aften sad jeg så på nettet og blev pludseligt grebet af nostalgi. I en facebook gruppe så jeg, at Sally, som ejer Søborggård ridecenter, havde lavet et opslag ang. den årlige ridelejr på netop Søborggård hestecenter.

Søborggård har en stor del af “skylden” for min interesse i militarysporten. Det er snart mange år siden (10??), at en kær veninde lokkede mig med på ridelejr på Søborggård. Dengang havde jeg en rigtig typisk dejlig pony, sådan en med benene solidt plantet på jorden.. Den var ihvertfald ikke meget for at løfte dem alt for ofte, og da slet ikke hvis projektet var en tørgrav..
En skøn veninde, Kirstine, havde kort inden ridelejren fået lokket mig med til terræntræning, et projekt som min underviser Michael Brandt var svært glad ved, og som min stakkels dressur-pyller mor var svært utryg ved. Ikke desto mindre fik jeg lov, at komme på ridelejr på Søborggård.
Kirstine og jeg trillede afsted, og påtrods af en død bil halvvejs til Gilleje.. (en køretur som vi forøvrigt syntes var en dagsrejse!!) nåede vi frem.. Kun ganske lidt forsinket… (læs: 1,5t). Men frem kom vi!
Ponyerne blev indlogeret i stalden og vi blev indlogeret på det nyindrettede loft sammen med en masse andre søde piger.

Den kommende uge stod den på ridning 2 gange om dagen. Det var desuden en utroligt varm sommer, så vi måtte op før f***** fik sko på for at ride inden varmen ramte. De varmeste timer blev så brugt på stranden hvor vi fangede krabber med spegepølse, eller ved det gamle pumpeværk hvor vi fik snakket om stort og småt..
Undervisningen var god, og selvom de andre mente at Dorte var streng var både Kirstine og jeg positivt overraskede.. Hun var da super flink!! Det år var det Nia Ostermann og Dorte Nielsen som underviste.. Lidt sjovt stadigt at møde dem ude til stævnerne og tænke tilbage på den hyggelige uge.

Jeg husker specielt en aften hvor vi drog på midnatstur. Jeg havde glemt min trøje på terrænbanen, og selvom det self. ikke var tilladt at ride ud i mørket, så sneg vi os ned i stalden, lagde trenser på i mørke (vi turde ikke tænde lyset), også listede vi os på måneskinstur.. Puh det var spændende!

Hvad endnu mere spændende var nat-tisse-turene…. Den sommer gik den gamle shetlænderhingst Goliat løs.. Og det resulterede til tider i voldsomme overraskelser eller vilde jagter hen over gårdspladsen :)

Alt i alt kan jeg kun anbefale Søborggårds ridelejr! Jeg udviklede mig meget såvel som rytter, men også som menneske. Og jeg er min kære veninde meget taknemmelig for at hun lokkede mig med.. Så skal jeres børn have en ekstra julegave, så overvej lige en ridelejr på Søborggård….

Mange Hilsner

Simone Bøgelund

 

 

Hej Sally.

Tak for en god stævnedag og en god ridelejr.

Nicole har haft nogle rigtige gode oplevelser, og lært meget på ridelejren.

Tak til dine undervisere og hjælpere.

Det er en træt men meget glad pige vi har fået hjem.

VH

Helle

Hej Sally
 Tak for et kanon stævne i går og en fed uge!
Kh Mette

Hej Sally.

Jeg ville bare lige skrive og sige tak for en rigtig fed uge, og et fantastisk stævne. Jeg er så glad for at jeg måtte låne Electra at ride på, da hun bare var det helt rigtige match. Er faktisk blevet helt forelsket i hende, og jeg blev helt trist da vi skulle hjem. ;) Så tusind tak for en utrolig oplevelse! Du kan nok godt regne med at se mig næste år. ;) Med venlig hilsen Sophie

Hej Sally,

Vi kom lidt hurtigt afsted i loerdags, da vi skulle naa en faerge, saa Cate og jeg selv naaede ikke at faa sagt paent farvel og tak – baade til dig og alle pigerne.

Det vil vi saa gerne goere nu. Cate havde en fantaskisk oplevlese hos dig, paa trods af lidt sprog problemer, og kan naesten ikke stoppe med at fortaelle om alting.. J Hun haaber meget at komme tilbage til naeste aar.

Fortsat go’ sommer og mange store hilsener,

Cate og Tom.

 

Hej Sally

Vil  lige sige tak for en rigtig dejlig ridelejr i uge 31 og en speciel tak fra Emilie til Silja som var fantastisk sød og sjov sammen  med børnene / de unge mennesker.

Venlig hilsen Marianne Jensen

Hej Sally
 
Tak for en fed uge hos jer igen i år med dejlige mennesker og lærerig undervisning! :o)

Mette F

Hej Sally 1000 tak for en fantastisk uge ( 30 ) Cecilie og jeg har bare haft en super dejlig uge og tak også til alle din super søde medhjælpere. Håber at vi må komme igen til næste år.

Med venlig hilsen

Marianne og cecilie
 

Så vil vi gerne takke for dels en rigtig god og lærerig uge 31 for Maja og Rakker og dels for en rigtig god dag i går til stævnet. Vi er alle sammen fuld af roser og vil helt sikkert anbefale ridelejr såvel som stævner. Og vi kommer helt sikkert også til jeres stævner…;-)

Mvh.

Annika Christiansen

Hej Sally
 
1000 tak for den fantastiske oplevelse du har givet min datter hele ugen igennem, det vil jeg gerne takke for, det er dejligt at se hvordan Sarah har udviklet sig på "bare" een uge :-)
Mvh. Sarahs mor

Hej igen Sally
 
Allerførst tusind tak for en rigtig god 3-dages  ridelejr i uge 30. Maria har været utrolig glad for at være med og kommer gerne næste år, hvis i arrangerer noget lignende.
 
 
mvh Birgit

2017:
 

Hej Sally.

Min datter, XX, deltog i Ridelejr 2017 uge 30. Hun var så begejstret for det, så hun overvejer at skifte fra sin nuværende rideskole til Søborggård Rideskole. Jeg vurderer at hun vil skulle gå på Beg.1 og hun vil kunne deltage i det hold der ligger om fredagen fra 16-17. Men er der plads på det hold og er der mulighed for medlemskab for hende?

Glæder mig til at høre fra dig.

Mvh XX

Hej Sally,

Mange tak for en rigtig dejlig ride lejr og super introduktion i den fagre og dejlige heste verden. Alle 3 piger  nød det meget og vender helt sikkert tilbage næste år.

Jeg skriver for at høre om vi dels kan melde Camille til undervisning – begynder 0 

DBH

 

Kære Sally,

Tiden flyver af sted.

Vil bare sige tak for et par fantastiske dage og gæstfrihed på Søborggård - vi nød bornholmerlejren som I havde gjort plads til og vores heste hyggede sig også.

Et super afviklet stævne og kreativ terrænbane.

Ses pludselig ????

Hilsen

Cilja, Clara

& Cathie 

 

Kære Sally

Tak for endnu en god ridelejr og professionelt afholdt stævne.

Mvh Sofie

 

Kære begge!

Tak for et godt stævne J

Kommer gerne igen til næste år, I vender bare tilbage.

Forsat god sommer.

Hilsner fra

Karina Weise Hansen