Egen pony/hest med på ridelejr

Hvis du vil have din egen hest/pony med på ridelejr, så vær opmærksom på nedenstående:

  1. Skal du medbringe foder samt hø/wrap (wrap kan købes).
  2. Ponyen/hesten får sig egen boks og vil komme til at stå på halm eller træpiller - hvis vi har træpiller i ridelejrsæsonen, kan der ikke anvendes anden strøelse.
  3. Den vil komme til at stå på fold med vores ponyer/heste med mindre andet aftales (vi har ikke mulighed for at have ponyer/heste på separate folde andet i et par timer i løbet af dagen/aftenen).
  4. Vi har desværre ikke mulighed for at have sadelknægte til jer, hvorfor I selv skal medbringe noget (fx. en bordbuk) din sadel kan hænge på samt bokse eller andet til at have dit udstyr i. Udstyret vil blive anbragt i en lade eller anden bygning - ikke i stalden.
  5. Alt foder skal opbevares i tætsluttende beholdere eller stå i rytterens trailer.
  6. Det er muligt at lade sin trailer blive stående. Gøres dette skal rytterens udstyr opbevares i denne.
  7. Det er muligt at komme med ponyen/hesten søndag kl. 18-19, dette skal dog aftales med Sally senest torsdagen inden. Skal vi fodre, skal fodret være pakket i poser med navn på. Det er ikke muligt for rytteren at overnatte fra søndag til mandag.

Hvis du ønsker at medbringe din egen pony/hest skal Sally kontaktes pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 51250595 inden tilmeldingen er gældende.